SPORT 13 decembrie 2010

Handbal Divizia „A“ Săptămână cu ghinion pentru CSM

de Covasna Media | 571 vizualizări
Handbalul covăsnean a avut parte de o săptămână plină de ghinion, toate cele trei meciuri susţinute de echipele aflate în Divizia „A” fiind soldate cu înfrângeri. Totul a început miercurea trecută când echipa de fete a CSM-ului a pierdut meciul din deplasare când le-a întâlnit pe fetele de la CSM Bistriţa, partidă pierdută cu o diferenţă de 6 goluri, 31-25, la pauză 15-9. Ghinionul a continuat cu partida dintre Steaua II

Handbalul covăsnean a avut parte de o săptămână plină de ghinion, toate cele trei meciuri susţinute de echipele aflate în Divizia „A” fiind soldate cu înfrângeri.

Totul a început miercurea trecută când echipa de fete a CSM-ului a pierdut meciul din deplasare când le-a întâlnit pe fetele de la CSM Bistriţa, partidă pierdută cu o diferenţă de 6 goluri, 31-25, la pauză 15-9. Ghinionul a continuat cu partida dintre Steaua II Bucureşti şi CSM Sfântu Gheorghe (masculin) când echipa antrenată de Viorel Bărbos a pierdut la o diferenţă de un gol, scor final 42-41. Acesta a fost ultimul meci din acest an al băieţilor, următoarea partidă fiind programată pentru 29 ianuarie şi se va desfăşura acasă contra CS Triumf Municipal Călăraşi.

Sâmbătă, fetele antrenate de Gabriela Manea au întâlnit SC Mureşul Tg. Mureş, meci pierdut de CSM. Partida a fost una dominată de mureşence care au avut o apărare ireproşabilă dar care au ştiut să profite de numeroasele greşeli făcute de CSM, dar şi de „cadourile” oferite de arbitri.

„Echipa din Târgu Mureş este valoric mult peste noi. Noi am fi putut doar prin pregătirea fizică să suplinim această carenţă de valoare. Am ajuns în faţa portarului de foarte multe ori, ratările singure cu portarul şi-au spus cuvântul. (…) Eu felicit echipa din Târgu Mureş pentru că au afişat un joc destul de frumos” a declarat Gabriela Manea, antrenoarea CSM Sfântu Gheorghe (feminin).

Partida s-a încheiat cu o diferenţă de 4 goluri în favoarea celor de la SC Mureşul, scor final 25-29, la pauză 13-15.

Marcatoarele de la CSM au fost: Diana Şandru cu 7 goluri, Ionela Gram cu 4 goluri, Roxana Marin, Molnar Eniko şi Anca Ţigănaşu cu câte 3 goluri, Elena Grigore şi Alexandra Sandu cu câte două goluri şi Orsolya Lorincz cu un gol.

Meciul de sâmbătă a fost ultimul disputat de fete acasă, ultimul meci al returului I se va disputa miercuri la Mediaş unde CSM Sfântu Gheorghe va întâlni echipa locală CS Viitorul Mediaş 2009. Următorul meci pe care îl vor disputa fetele de la CSM acasă va fi anul viitor pe 16 ianuarie când se va da şi startul turului II.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.