SPORT 7 februarie 2011

Futsal. Remiză între Spicom şi CSM Focşani 2007

de Covasna Media | 507 vizualizări
Spicom Sfântu Gheorghe a reuşit să scoata doar o remiză, 1 la 1, în partida disputată sâmbătă seara pe teren propriu împotriva celor de la CSM Focşani 2007. Prima repriză a fost una destul de liniştită, lipsită de atacuri din partea ambelor echipe, rezultatul la pauză fiind pe măsura jocului, 0 la 0. Echipa din Sfântu Gheorghe a început repriza a II-a ceva mai dornică de victorie, având mai mute şuturi pe poarta focşenenilor dar

Spicom Sfântu Gheorghe a reuşit să scoata doar o remiză, 1 la 1, în partida disputată sâmbătă seara pe teren propriu împotriva celor de la CSM Focşani 2007. Prima repriză a fost una destul de liniştită, lipsită de atacuri din partea ambelor echipe, rezultatul la pauză fiind pe măsura jocului, 0 la 0. Echipa din Sfântu Gheorghe a început repriza a II-a ceva mai dornică de victorie, având mai mute şuturi pe poarta focşenenilor dar care au fost aparate de portarul acestora. Atacul care a deschis şi scorul pe tabela de marcaj a venit în minutul 27 când Cornel Ticalo a reuşit să trimită mingea în poarta celor din Focşani. Minutul 37 al partidei a fost unul decisiv când CSM Focşani 2007 a reuşit să egaleze, astfel partida încheindu-se cu scorul de 1-1, scor care îi menţine pe cei de la Spicom pe locul 3 cu 27 de puncte.

În partida dintre C.S. KSE Târgu Secuiesc şi CS Universitatea Alexandria, KSE a câştigat cu scorul de 5-3 astfel urcând pe locul 4 cu 19 puncte.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.