SPORT 22 mai 2018

Fülöp István a dat gol de ziua lui

de Covasna Media | 910 vizualizări

Mijlocașul Fülöp István a marcat, împotriva celor de la Juventus București, al optulea gol în acest sezon, pentru Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Fülöp István a înscris un gol superb, în minutul 6, după un șut în diagonală, care a mușcat din stâlpul porții adverse.

Fülöp István a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani chiar pe 18 mai, serbându-și astfel aniversarea cu un gol de kinogramă. Tot el a fost la originea fazei din care s-a marcat golul al doilea. În primă fază a șutat excelent, dintr-o lovitură liberă, obținându-se cornerul. Locul de unde s-a executat a fost similar cu cel din care a marcat golul de deschidere a tabelei, în meciul anterior, cu ACS Poli Timișoara.

Fülöp István a centrat apoi din lovitura de colț, pentru golul reușit de Ionuț Ursu. Mijlocașul nostru este împrumutat, până la finalul campionatului, de la Diósgyőr, din Ungaria. El și-a manifestat intenția de a rămâne la Sf. Gheorghe, dar, pentru ca acest fapt să devină realitate, trebuie purtate negocieri.

În orice caz, dacă evoluția lui Fülöp István va rămâne pe această pantă ascendentă, el fiind și polivalent, ar putea deveni primul jucător convocat, de la Sepsi OSK, la echipa națională de fotbal a României. Este o propunere făcută în cunoștință de cauză, Fülöp István având maturitatea și valoarea necesară pentru a îmbrăca tricoul tricolor.

„Mi-aș dori să continui la Sepsi OSK și în sezonul viitor, dar acest lucru nu depinde doar de mine. Mă simt bine la Sf. Gheorghe, iar acum că am înscris de ziua mea sunt și mai bucuros. Totuși, mă bucură mai mult victoria obținută, deoarece nu este important cine marchează, ci faptul că echipa a câștigat și are un joc bun”, a declarat la finalul jocului Fülöp István.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.