SPORT 8 februarie 2019

FRF a anunțat programul sferturilor de finală din Cupa României

de Covasna Media | 690 vizualizări

Federația Română de Fotbal s-a consultat cu televiziunile deținătoare de drepturi și a stabilit programul sferturilor de finală ale Cupei României, în perioada 26-28 februarie. În această etapă competițională s-a calificat, în premieră, Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Tot o premieră o reprezintă și apariția echipei de Liga a III-a, din județul Harghita, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Iată programul sferturilor de finală ale Cupei României:

26 februarie, ora 20.00, AFC Hermannstadt – Viitorul Constanța

27 februarie, ora 17.00, Dunărea Călărași – Astra Giurgiu

27 februarie, ora 20.00, Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CFR Cluj

28 februarie, ora 20.00, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Universitatea Craiova

Primele echipe menționate vor fi gazde ale jocurilor în manșă unică.

 

 

Probleme cu echipamentul pentru Sepsi OSK, în cantonamentul din Antalya

Înaintea cantonamentului de iarnă din stațiunea turcească Antalya, echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a trecut printr-o pățanie mai puțin obișnuită. Jucătorii și staff-ul tehnic au ajuns la destinație cu avionul, însă echipamentul de joc și de antrenament a fost transportat pe cale terestră.

Mașina cu care s-a efectuat această cursă a fost blocată vreme de 30 de ore la punctul de trecere al frontierei Edirne (Turcia). Trecerea dintre România și Bulgaria nu a fost o problemă, însă tranzitarea vămii dintre Bulgaria și Turcia a creat dificultăți. Organele turcești de resort nu au înțeles ce destinație are echipamentul și l-au considerat marfă vandabilă, solicitând actele de proveniență.

Oficialii covăsneni care asigurau transportul s-au văzut efectiv blocați în fața unei situații fără ieșire. Mai mult, vameșii și polițiștii de frontieră turci nu puteau sau nu voiau să comunice pentru a li se explica situația.

În cele din urmă, la insistențele Ligii Profesioniste de Fotbal, Federației Române de Fotbal, Federației Turce de Fotbal și Ambasadei României la Ankara, mașina a fost deblocată și a putut ajunge în Antalya.

Acest lucru i-a costat pe elevii antrenorului Eugen Neagoe o zi de antrenament pe care au pierdut-o. Până la urmă, totul este bine când se termină cu bine...

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.