SPORT 18 septembrie 2018

Fractură gravă pentru Robert Elek

de Covasna Media | 1053 vizualizări
Sursa foto - Facebook  @cssportulsnagov
Sursa foto - Facebook @cssportulsnagov

Fotbalistul Robert Elek, originar din Tg. Secuiesc, actualmente legitimat la Sportul Snagov, în liga secundă, a suferit o gravă accidentare. Cu ocazia meciului din Cupa României, câștigat de echipa sa pe terenul celor de la Unirea Slobozia, cu 3-2, Elek a suferit o fractură de platou tibial, care l-a adus pe masa de operație. Specialiștii opinează că vindecarea și recuperarea lui Elek, fost la Juventus București în campionatul trecut, se va întinde pe o durată de patru luni. Astfel, Elek va rata restul etapelor până la pauza de iarnă.

Robert Elek a marcat golul victorios la Slobozia, Sportul Snagov calificându-se în 16-imile Cupei României. Colegii săi i-au dedicat victoria obținută duminică de Sportul Snagov, în Liga a II-a, scor 2-1 pe terenul celor de la ACS Poli Timișoara. Ilfovenii au fost conduși cu 1-0 la pauză, dar în repriza secundă Hlistei și Buia au marcat întorcând soarta meciului.

Cum partida a fost televizată, ambii jucători menționați, la exprimarea bucuriei, au luat un tricou cu numărul 19, purtat de Robert Elek, și au mers cu acesta spre camerele de luat vederi, verbalizând dedicația.

Sportul Snagov ocupă locul secund în clasamentul diviziei, cu 17 puncte, după conjudețeana Academica din Clinceni, care are 18 puncte.

Multă sănătate Robert Elek!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.