SPORT 28 ianuarie 2019

Fotbaliștii de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe au revenit acasă

de Covasna Media | 788 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a revenit acasă după un cantonament de aproape trei săptămâni în stațiunea turcească Antalya.

Perioada de pregătire centralizată s-a încheiat cu un meci împotriva bulgarilor de la Dunav Ruse, care a durat numai 31 de minute. La scorul de 1-0 pentru formația noastră, gol marcat de Ibrahima Tandia, partida s-a întrerupt din cauza ploii torențiale.

Acest fapt l-a făcut pe antrenorul principal al echipei noastre, Eugen Neagoe, să declare, la Radio România Actualități, că este ultima dată când alege Antalya ca locație pentru cantonamentul de iarnă: „A plouat foarte mult, iar terenurile au fost de proastă calitate. Am fost de nenumărate ori în Antalya, dar în acest an cred că este ultima dată când aleg această destinație pentru pregătirea intercompetițională, indiferent de echipa la care voi lucra”, a spus fostul fotbalist al Universității Craiova, prin intermediul undelor hertziene.

În afara meciului de jumătate de oră, cu Dunav Ruse, în cantonamentul de pe litoralul Mării Mediterane, Sepsi OSK a mai obținut două victorii, 3-1 cu FK Aktobe (Kazakhstan) și 2-1 cu Szombathelyi Haladás (Ungaria). În alte două partide, alb-roșii au fost învinși: 2-1 de Sivasspor (Turcia) și 2-1 de Ilcivets Mariupol (Ucraina).

Sepsi OSK Sf. Gheorghe va susține primul meci oficial al anului, în etapa a 22-a din Liga I, pe 3 februarie, în deplasare cu FC Voluntari, lanterna roșie a clasamentului.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.