SPORT 2 martie 2019

Fotbal: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe nu va putea conta pe şase jucători în meciul cu CFR Cluj

de Agerpres | 602 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe nu va putea conta pe şase jucători în meciul pe care îl va disputa duminică, în deplasare, cu campioana României, CFR Cluj, a declarat antrenorul echipei, Eugen Neagoe, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

"Întâlnim a doua oară campioana României, după meciul din Cupa României. Din păcate am pierdut cu 1-0, nu am reuşit mai mult. (...) Ne-am fi dorit calificarea, dar nu am obţinut-o. Mâine iarăşi ne vom întâlni cu CFR, cu echipa campioană, o echipă valoroasă, o echipă cu jucători valoroşi, dar şi noi, aşa cum a dovedit până acum, formăm o echipă bună. Nu întâmplător suntem pe loc de playoff. Din păcate nu ne vom putea baza pe şase jucători - Moura şi Vaşvari sunt suspendaţi, iar Istvan Fulop, Nouvier, Simonovski şi Tandia sunt accidentaţi. Din păcate nu am reuşit să refacem pe niciunul dintre ei, asta e situaţia. (...) Dar, avem un lot valoros şi indiferent cine va intra în teren sunt convins că va juca bine, îşi va face treaba şi nu se va simţi absenţa celor pe i-am enumerat", a declarat Eugen Neagoe.

Tehnicianul a mai adăugat că şi-ar dori ca echipa pe care o antrenează să mai urce cel puţin un loc în clasament.

"Suntem un grup unit şi acest lucru este foarte important. (...) Băieţii sunt motivaţi, ştiu foarte bine ce ne dorim şi nu ascundem faptul că ne dorim să urcăm în clasament un loc sau două, dacă se poate asta. (...) Dacă reuşim să câştigăm mâine seară la Cluj, iar Astra nu va câştiga la Craiova putem să fim pe locul 4, care este un lucru important pentru noi", a mai spus Eugen Neagoe.

Meciul dintre CFR şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, programat în cadrul etapei a 26 a Ligii I de fotbal, se va disputa duminică seară, de la ora 20:00, pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.