SPORT 12 aprilie 2019

Eugen Neagoe (Sepsi OSK) - Sper ca în meciul cu Astra să avem prima victorie din play-off

de Agerpres | 862 vizualizări
Sursa foto - LPF
Sursa foto - LPF

Antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, speră ca meciul de luni, cu AFC Astra Giurgiu, să aducă prima victorie a formaţiei sale în play-off-ul Ligii I de fotbal.

"Ştiţi cu toţii că ne-am dorit să ajungem în play-off. Cred eu că a fost un an istoric, împreună cu aceşti băieţi am scris o filă din istoria acestui club. Suntem în al doilea an în prima ligă şi deja suntem în play-off, în primele şase cele mai bune echipe din campionat. (...) Luni, sper eu să aducem şi prima victorie din play-off. Ne dorim acest lucru, am demonstrat că putem să câştigăm chiar dacă întâlnim cele mai bune echipe din campionat. Aşa vor sta lucrurile şi luni seară, când întâlnim o fostă campioană, o echipă care a câştigat şi Cupa României şi care este aproape de finala Cupei României, cu jucători valoroşi, jucători care sunt şi pe la echipele naţionale. Dar, acelaşi lucru pot să îl spun şi despre noi, şi noi avem o echipă bună, jucători foarte valoroşi. (...) Nu întâmplător avem 10 jucători de echipe naţionale, unii dintre ei care au evoluat la echipele naţionale, alţii care sunt şi acum la echipele naţionale, dar trebuie să avem mai mare încredere în noi, în posibilităţile noastre, atitudine şi determinare care nu trebuie să ne lipsească la niciun meci. Am dovedit pe parcursul acestui campionat, cum am spus, că putem să câştigăm împotriva oricărui adversar şi la fel vor sta lucrurile şi luni seară", a declarat, vineri, Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a mai spus că echipa nu se va putea baza pe Marko Simonovski şi, probabil, nici pe Adrian Rus, care sunt accidentaţi.

Meciul dintre Sepsi OSK şi AFC Astra Giurgiu se va disputa luni, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.