SPORT 10 septembrie 2009

Forţe proaspete la echipa locală de baschet feminin

de Covasna Media | 650 vizualizări
[singlepic=295,400,200,,left]Baschetul feminin din Covasna intră în noul sezon cu forţe întărite, după ce echipa Sepsi BC s-a îmbogăţit vara aceasta cu cinci jucătoare noi: Cristina Ciocan, selecţionată în echipa naţională, Florina Diaconu şi Irina Borş, sosite de la CET Govora Craiova, Vanessa Gidden din Jamaica şi Kristen Rasmussen din SUA. Prezentarea noii echipe a avut loc la Sala Szabo Kati din Sfântu-Gheorghe, de către

Baschetul feminin din Covasna intră în noul sezon cu forţe întărite, după ce echipa Sepsi BC s-a îmbogăţit vara aceasta cu cinci jucătoare noi: Cristina Ciocan, selecţionată în echipa naţională, Florina Diaconu şi Irina Borş, sosite de la CET Govora Craiova, Vanessa Gidden din Jamaica şi Kristen Rasmussen din SUA.

Prezentarea noii echipe a avut loc la Sala Szabo Kati din Sfântu-Gheorghe, de către managerul Sepsi BC, Vass Ildiko. „Eu zic că locul doi este asigurat deja, însă obiectivul meu principal este ca măcar o dată dacă se poate să batem Târgovişte”, spune Cristina Ciocan.

În actuala formulă, fetele se aşteaptă să câştige Campionatul şi Cupa, în timp ce noul antrenor, Stacey Nolan, îşi propune să susţină şi să pregătească junioarele, pentru ca în timp să construiască o echipă de neînvins.

Până la campionat, jucătoarele pleacă astăzi spre Ferencvaros, unde îşi vor încălzi muşchii la Cupa Prieteniei la care participă oraşe înfrăţite cu Budapesta.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.