SPORT 30 august 2023

Fitness Tribe îi invită pe iubitorii mișcării la o alergare comunitară la Șugaș Băi

de Daniela Luca | 738 vizualizări

Toți cei care vor să alerge în natură împreună cu alți împătimiți ai acestui sport sunt invitați la un eveniment organizat de Fitness Tribe. Alergarea comunitară va avea loc pe 23 septembrie, iar întâlnirea se va da la locul de picnic de lângă pista motocross de la intrarea în Șugaș Băi.

Fie că sunteți în căutarea unei provocări personale sau doriți să experimentați bucuria alergării alături de alții, sunteți bineveniți să vă alăturați evenimentului organizat de comunitatea de alergători din Sfântu Gheorghe.

„Scoateți pantofii de sport pentru asfalt deoarece pe 23 septembrie ne pregătim pentru o alergare comunitară unde nimeni nu va fi lăsat în urmă, însă nu îi vom reține nici pe cei care vor să arate ce pot și vor concura pentru un premiu simbolic.

Start se va da de la locul de picnic de lângă pista motocross pe asfalt către Șugaș Băi, iar apoi ne vom întoarce la izvorul Elisabeta către zona de start. Distanța este de 11.6 km, 255 m diferență de nivel”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

Ședința tehnică și alergarea vor avea loc în intervalul orar 09:00, 11:00, iar la 11:30 se va servi masa din partea asociației, pregătită de Dorel Banu.

Link-ul pentru înscrieri se găsește pe pagina noastră de Facebook. Cei care doresc vor fi cronometrați, iar la sfârșitul alergării vom avea o masă din partea noastră. Așteptăm să vină în jur de 70-80 de persoane și, evident, sperăm să vină și oameni care nu sunt membri în Fitness Tribe”, ne-a spus președintele Asociației Fitness Tribe, Lászlóffy Lóránd.

Asociația Fitness Tribe a fost înființată în 2018, iar în prezent din comunitate fac parte în jur de 1.000 de alergători, însă aproximativ 100 dintre aceștia sunt activi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.