SPORT 23 mai 2018

Finala Cupei României la fotbal feminin va avea loc la Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 1128 vizualizări

Finala Cupei României la fotbal feminin este programată marți, 29 mai, la Sfântu Gheorghe, pe Stadionul Municipal, cu începere de la ora 18.00.

Eliminarea multiplei campioane Olimpia Cluj din Cupa României a mobilizat la maximum formațiile rămase în competiție, toată lumea dorindu-și în acest an trofeul.

Recent au fost programate ultimele două meciuri din faza sferturilor de finală. În urmă cu mai bine de două săptămâni, CSȘ Târgoviște și Vasas Femina obținuseră biletele pentru semifinale. Formația dâmbovițeană a trecut de CFR Timișoara, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, în timp ce Vasas Femina Odorheiu Secuiesc a furnizat una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului feminin din România, eliminarea campioanei Olimpia Cluj, în același timp și deținătoare a Cupei.

Duminică, 13 mai, într-un duel care a adus față în față două formații din liga secundă, Piros Security Arad a reușit să se impună în fața echipei Navobi Iași, finalista de anul trecut a Cupei României. Piros s-a impus cu 7-1 (4-1).

Fair Play București și Heniu Prundu Bârgăului s-au confruntat la Ciorogârla într-o partidă care se anunța fiind extrem de echilibrată. Heniu s-a impus însă cu 5-0.

Pentru formația ardeleană au înscris Simona Căldare (trei goluri), Andreea Corduneanu și Adina Rognean.

Tragerea la sorți a meciurilor din semifinalele Cupei României a avut loc luni, 14 mai. Cele două semifinale se vor disputa miercuri, 23 mai, la Prundu Bârgăului după următorul program:

ora 15:30

Piros Security - CSȘ Târgoviște

ora 18.00

Heniu Prundu Bârgăului - Vasas Femina Odorheiu Secuiesc

Așteptăm cu mult interes acest joc inedit, mai ales că fotbalul feminin prinde contur și în județul Covasna, la Sepsi OSK Sf. Gheorghe fiind recent înființată o echipă de junioare.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.