SPORT 17 martie 2020

Ferencváros, lider în campionatul Ungariei

de Covasna Media | 1757 vizualizări

Kisvárda FC a surclasat-o pe Honvéd cu scorul de 5-1, sâmbătă, la Budapesta, într-o partidă din etapa a 25-a a campionatului de fotbal al Ungariei.

Mijlocaşul român Claudiu Bumba a dat o pasă decisivă la al treilea gol al oaspeţilor, marcat de Tamás Rubus (62). Pentru Kisvárda au mai înscris Sassa (43), Lucas (44), Stavros Tsoukalas (76) şi András Gosztonyi (83). Golul de onoare al echipei di Budapesta a fost semnat de Davide Lanzafame (52 - penalty).

Bumba şi fundaşul Cornel Ene au fost integralişti la Kisvárda, în timp ce internaţionalul român Gheorghe Grozav a rămas pe banca de rezerve.

Alte rezultate:

Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE 0-3

Újpest FC - Paksi SE 1-1

Mezőkövesd-Zsory - Puskás FC 0-0

Ferencvárosi TC - Kaposvári RFC 5-0

Fehérvár FC - Diósgyőr 1-1

Clasament: 1. Ferencvárosi TC 53 puncte (23 jocuri), 2. Fehérvár FC 50 puncte, 3. Mezőkövesd-Zsory 45 puncte, 4. Puskás FC 39 puncte ... 7. Kisvárda FC 31 puncte

Campionatul de fotbal al Ungariei nu se întrerupe, în pofida faptului că în țara vecină este, de asemenea, instituită stare de urgență pentru combaterea răspândirii virusului Coronavirus. Se mai joacă, deocamdată, în Rusia, Ucraina, Turcia și Serbia în această perioadă foarte complicată. 

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.