SPORT 15 decembrie 2022

Fanii Sepsi SIC, provocați să se alăture unei inițiative caritabile

de Daniela Luca | 650 vizualizări

Echipa de baschet Sepsi SIC s-a alăturat acțiunii caritabile „Christmas Challenge! Let's win together!” a Serviciului de Ajutor Maltez. Astfel, fanii care vor veni joi la ultimul meci de acasă al anului, când Sepsi SIC va juca împotriva echipei din Turcia, Bursa Uludag Basketbol, sunt invitați să aducă daruri pentru copiii din județ care provin din familii nevoiașe. Cadourile trebuie puse în cutii de încălțăminte și aduse la meciul care se va disputa joi, 15 decembrie, de la ora 19:00, pe Sepsi Arena. 

„Ajutăm împreună, câștigăm împreună! Clubul nostru s-a alăturat acțiunii de caritate „Christmas Challenge! Let's win together!” a Serviciului de Ajutor Maltez. Dorim să facem Crăciunul mai bun pentru copiii defavorizați, așa că fanii baschetului sunt invitați și ei să ia parte la inițiativă. Este potrivită orice cutie de încălțăminte, în stare bună, care poate fi umplută cu diverse cadouri (jucării, rechizite, dulciuri, haine și îngrijire personală). Vă rugăm să împachetați cutia și să scrieți clar vârsta celui care ar trebui să primească darul și dacă este vorba despre o fată sau un băiat! Aduceți cadourile pregătite la meciul din EuroCup împotriva lui Bursa Uludag Basketbol, programat joi, la ora 19:00, și lăsați-le pe mesele de la intrare”, au transmis reprezentanții Sepsi SIC pe pagina de Facebook. 

„Christmas Challenge! Let’s win together!” (din engl. „Provocarea de Crăciun! Să câștigăm împreună!”) este o campanie umanitară în care elevii tuturor școlilor se întrec în colectarea cât mai multor cadouri pentru copiii nevoiași. 

Peste 700 de copii așteaptă să treacă și pe la ei spiridușii Moșului 

Primul termen de predare a cadourilor către voluntari a fost pe 8 decembrie, când s-au strâns aproximativ 40 de cadouri, iar al doilea și ultimul termen este joi, pe 15 decembrie. Între orele 17:00-19:00, elevii vor preda cadourile la punctele de colectare din oraș (la scena de piatră din centru, în fața magazinului Bertis din cartierul Simeria și în fața magazinului Amigo din cartierul Lenin). 

Inițiatorii acțiunii spun că, deși nu se vor colecta la fel de multe cutii ca anul trecut, speră ca darurile adunate să fie de ajuns pentru toți copiii la care și-au propus să ajungă. 

„Avem din anii trecuți o listă cu care lucrăm, în care sunt incluse familii. În total, sunt aproape 750 de copii nevoiași pe listă unde vrem să ajungem cu cadouri săptămâna viitoare. Nu știm cât o să adunăm la Sepsi Sic și cât de la elevi, în cadrul challenge-ului, dar sperăm să fie atât cât va fi necesar ca să ajungem la toți. Anul trecut am primit 1.000 de cutii și anul ăsta nu o să fie atât de multe, asta e sigur și vedem și noi, dar am primit foarte multe feedback-uri și săptămâna asta că vor să vină, că sunt făcute deja cutiile. Eu sper că se vor aduna peste 700 de cutii”, ne-a spus reprezentantul Serviciului de Ajutor Maltez, Székely Róbert. 

Donațiile în cadrul acestei campanii se pot face și individual, la sediul Serviciului de Ajutor Maltez din Sfântu Gheorghe, pe strada Pescarilor, nr. 34/B.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.