SPORT 26 septembrie 2013

Expoziţia temporară „Oina din bătrâni”

de Covasna Media | 749 vizualizări

Expoziţia va avea loc duminică la Stadionul de fotbal din comuna Barcani

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe, în parteneriat cu A.S „Ciucaş” Întorsura Buzăului, Asociaţia Cultural-Ştiinţifică „Carpaţii Răsăriteni”, Asociaţia Culturală „Cetatea Dacică-Valea Zânelor” Covasna, Asociaţia Oina – Jocul care ne uneşte, Primăria Comunei Barcani, Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului şi Federaţia Română de Oină, organizează duminică 29 septembrie, începând cu ora 10.00, Expoziţia temporară „Oina din bătrâni”, la Stadionul de fotbal din comuna Barcani.

Expoziţia se înscrie în rândul acţiunilor culturale şi sportive organizate cu ocazia Zilelor Bărcănenilor, ediţia a V-a, eveniment care se va desfăşura în perioada 28-29 septembrie.

În cadrul expoziţiei vor fi prezentate rezultatele cercetărilor de teren realizate cu ocazia proiectului cultural „Oina la Întorsura Buzăului” (2012), şi va avea loc un joc demonstrativ de oină. În plus, organizatorii au pregătit pentru participanţi concursul de aruncare a mingii de oină la distanţă, care se va desfăşura duminică, începând cu ora 11:30.

Vă aşteptăm cu drag!

Dan Buzea , Responsabil proiect „Oina din bătrâni”

Şef Secţie Cercetarea şi Valorificarea Patrimoniului

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni

Afis Oina din Batrani_2013 web

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.