SPORT 13 septembrie 2018

Eugen Neagoe: Suntem într-o formă foarte bună înaintea meciului cu Chiajna

de Agerpres | 707 vizualizări

Antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat, miercuri, că formaţia pe care o pregăteşte se află într-o „formă foarte bună“ înaintea meciului cu Concordia Chiajna, pe care îl va disputa vineri, în deplasare, în cadrul etapei a 8-a a Ligii I de fotbal.

Eugen Neagoe a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă, că se aşteaptă, totuşi, la un meci dificil, deoarece acesta se va disputa pe teren sintetic.

„Vineri ne aşteaptă un meci dificil, nu doar datorită adversarului, ci şi pentru că, ştiţi foarte bine, terenul pe care se joacă, la Chiajna, este sintetic. Sperăm ca băieţii să se adapteze cât mai repede. (...) Dar, aşa cum a arătat echipa în ultima perioadă, şi aici mă refer atât la antrenamente, cât şi la jocurile oficiale pe care le-am avut, suntem într-o formă foarte bună şi eu sper ca şi la partida de vineri să arătăm acest lucru. Bineînţeles că ne dorim să câştigăm acest joc, ne dorim să urcăm în clasament”, a spus Neagoe.

''În cele două săptămâni de pauză ne-am pregătit destul de bine, am avut zile în care am avut şi câte două antrenamente destul de grele, dar băieţii au fost conştienţi de importanţa acestei zile şi s-au pregătit. Mă bucur foarte mult că nu avem accidentaţi, sper ca totul să fie în regulă şi la ora jocului să arătăm, aşa cum am spus, o formă foarte bună şi un joc bun“, a declarat Eugen Neagoe.

Conducerea clubului a anunţat, printre altele, că este în căutarea unui atacant pentru întărirea echipei.

Meciul dintre Concordia Chiajna şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 8-a a Ligii I de fotbal, se va disputa vineri, de la ora 18,00, la Chiajna.

Agerpres

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.