SPORT 5 decembrie 2018

Eugen Neagoe (Sepsi OSK): Sper să fiu inspirat şi să aleg cei mai potriviţi jucători pentru meciul cu FCSB

de Agerpres | 663 vizualizări

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat marţi, înaintea meciului cu FCSB, că speră să fie „inspirat” şi să aleagă cei mai potriviţi jucători pentru această partidă, astfel încât echipa sa să obţină trei puncte pe teren propriu.

„Am avut un rezultat bun, spun eu, în compania celor de la Iaşi, am reuşit să terminăm la egalitate şi ne dorim să câştigăm şi acest joc. (...) Nu avem probleme de lot, jucătorii sunt valizi şi sper ca şi eu să fiu foarte inspirat şi mâine să aleg cei mai potriviţi jucători pentru acest joc, contra celor de la FCSB. Este un joc important şi cu siguranţă vom face tot ce depinde de noi să reuşim să câştigăm. Până acum am demonstrat că suntem o echipă bună, o echipă care merită să fim acolo, în primele şase. Am dovedit asta tuturor până în acest moment şi, sincer, cred că puteam să fim mai în faţă, un loc-două, dar am făcut câteva greşeli şi ne-au costat puncte. Sper să nu mai repetăm greşelile pe care le-am făcut în mai multe partide şi să reuşim să câştigăm”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a mai spus că deşi FCSB are jucători foarte valoroşi „nu le va fi uşor” în confruntarea de miercuri seară, cu echipa din Sfântu Gheorghe.

„Dacă până în acest moment am reuşit să avem rezultatele pe care le avem cred eu că e şi datorită suporterilor. (...) Indiferent dacă va fi stadionul plin sau nu, în primul rând vom juca pentru ei şi vom face tot ce depinde de noi să obţinem un rezultat bun”, a mai spus Eugen Neagoe.

Meciul dintre Sepsi OSK şi FCSB Bucureşti, programat în cadrul etapei a 18-a a Ligii I de fotbal, va avea loc miercuri, de la ora 20,00 pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.