SPORT 7 decembrie 2018

Eugen Neagoe (Sepsi) - FC Botoşani, o echipă periculoasă; nu vor veni la Sfântu Gheorghe îmbrăcaţi în costum

de Agerpres | 1050 vizualizări

Antrenorul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă înaintea meciului cu FC Botoşani, că echipa sa este pregătită să repete victoria obţinută în urmă cu câteva zile în faţa FCSB (4-2) în Liga I de fotbal.

Eugen Neagoe a menţionat că întregul lot este valid, jucătorii sunt motivaţi şi speră ca echipa lui să reuşească să obţină trei puncte în urma partidei de luni, din etapa a 19-a a Ligii I.

"Suntem după un joc foarte important pe care l-am câştigat într-o manieră clară (...) Am făcut o partidă foarte bună şi asta este în totalitate meritul băieţilor (...) Am reuşit să câştigăm pentru că am jucat mult mai bine, şi fizic am fost mai bine, şi tactic, din toate punctele de vedere şi cred că au fost momente în care chiar am făcut şi spectacol (...) Dar asta e deja istorie, acum suntem în faţa meciului cu FC Botoşani. Chiar dacă au pierdut ultima partidă pe care au jucat-o acasă contra celor de la Iaşi, FC Botoşani este o echipă periculoasă, o echipă bună. În componenţa lotului sunt jucători valoroşi, jucători de calitate, dar eu sunt convins că băieţii noştri vor fi foarte concentraţi şi vor face tot ce depinde de ei să câştigăm cele trei puncte (...) Cei de la Botoşani cu siguranţă nu vor veni la Sfântu Gheorghe îmbrăcaţi la costum", a declarat Neagoe.

Potrivit lui, Sepsi a dovedit că, deşi este o echipă mică, are forţă şi merită locul pe care îl ocupă acum în prima jumătate a clasamentului.

"Aşa cum am spus totdeauna, şi cred că acum s-au lămurit absolut toţi oamenii care urmăresc acest fenomen, avem şi noi o echipă bună, o echipă puternică şi putem să câştigăm împotriva oricui (...) Noi suntem o echipă mică, dar cred că am ajuns la un nivel foarte bun şi trebuie să fim respectaţi (...) Am mai spus şi repet, avem jucători foarte buni şi de mare caracter", a afirmat tehnicianul Sepsi OSK.

Meciul dintre Sepsi OSK şi FC Botoşani va avea loc luni, de la ora 17,30, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. După 18 etape, Sepsi ocupă locul 5 în clasament cu 27 de puncte, iar FC Botoşani, locul 10 cu 20 de puncte.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.