SPORT 12 aprilie 2018

Eugen Neagoe: „Noi suntem români”

de Covasna Media | 1495 vizualizări

După nedoritul episod al melodiei vulgare și xenofobe care a răsunat la stația de amplificare a Stadionului ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, la meciul Juventus – Sepsi OSK, antrenorul principal al echipei noastre, Eugen Neagoe, declara, în fața camerelor de luat vederi: ”Noi suntem români. Și Niczuly și Fülöp și toți ceilalți. Suntem români, vorbim românește și jucăm în campionatul României”.

Atitudinea organizatorilor a fost taxată în unanimitate de opinia publică și de iubitorii fotbalului. A luat atitudine inclusiv Federația Română de Fotbal, printr-un comunicat postat pe site-ul propriu. De asemenea, ecourile au fost amplificate de luările de poziție ale unor jurnaliști cunoscuți, Alin Buzărin fiind unul dintre cei mai vehemenți.

Până la urmă, pe noi cei de aici, din Covasna, ne bucură faptul că această comportare a fost doar un derapaj nedorit, la care restul lumii nu s-a raliat, ba din contră, chiar l-a amendat.

Iar despre meciul în sine, putem sublinia o singură concluzie: Sepsi OSK Sf. Gheorghe  răspuns prin fotbal, câștigând meciul.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.