SPORT 26 aprilie 2018

Eugen Neagoe la meciul 20 fără eșec

de Covasna Media | 2770 vizualizări

În pofida frustrării acumulate în finalul meciului cu FC Botoșani, scor, 2-2, fotbaliștii de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe rămân singurii neînvinși în play-out. O performanță interesantă se leagă și de numele antrenorului principal, Eugen Neagoe, cel care a legat o serie de 20 de meciuri fără înfrângere, în play-out. În sezonul anterior, când se afla pe banca tehnică a celor de la CSM Politehnica Iași, Neagoe a avut 14 meciuri consecutive fără eșec.

O altă chestiune ce ține de coincidență este și faptul că echipa covăsneană a participat la al șaselea joc de play-out în care s-a marcat în minutul 90 sau în prelungirile jocului. A fost a treia oară, după duelurile cu FC Voluntari și Poli Timișoara, în care dinamica scorului a fost trasă la indigo: 0-1, 2-1, 2-2.

Interesantă și ”rocada macedoneană”. Petrovikj a marcat în minutul 42 dintr-o poziție în care, în mod normal, s-ar fi aflat atacantul Simonovski, în timp ce, în minutul 60, Simonovski a punctat dintr-un loc în care, mai degrabă, se află în mod uzual mijlocașul la închidere Petrovikj.

Una peste alta, am scăpat printre degete două puncte importante, în condițiile în care am jucat din startul reprizei secunde în superioritate numerică...

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.