SPORT 21 septembrie 2018

Eugen Neagoe: Avem cea mai bună defensivă din ţară

de Agerpres | 728 vizualizări

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat, joi, că o victorie în meciul de vineri cu FC Voluntari va propulsa echipa sa pe primul loc în campionat.

„Suntem în faţa unui joc foarte important, probabil cel mai important joc pentru noi în acest moment, deoarece dacă reuşim mâine seară să câştigăm şi să acumulăm cele trei puncte vom fi pe primul loc cel puţin două zile şi ar fi un lucru formidabil pentru noi toţi, pentru echipă, pentru jucători, pentru club, pentru suporteri, care cu siguranţă mâine ne vor susţine în număr foarte mare şi mi-aş dori să fie stadionul plin. (...) Sincer aceşti băieţi merită să fie susţinuţi şi au demonstrat şi în campionatul trecut şi în acest început de campionat că sunt jucători valoroşi, că formăm o echipă puternică şi, aşa cum am mai spus de foarte multe ori, suntem foarte greu de învins. (...) Suntem cea mai bună defensivă din ţară în acest moment şi aşa vreau să rămânem“, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a mai spus că Sepsi nu are probleme de lot, toţi jucătorii fiind apţi pentru meciul de vineri seară.

Întrebat care este secretul succesului echipei sale, devenită revelaţia campionatului, antrenorul alb-roşilor a răspuns: „Este foarte simplu, am fost foarte inspiraţi în transferurile pe care le-am făcut în această vară“.

Meciul dintre Sepsi OSK - FC Voluntari, din cadrul etapei a 9-a a Ligii I de fotbal, se va disputa vineri seară, de la ora 18,00, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.