SPORT 17 mai 2015

Eu înot: Un concurs de amploare pentru micii înotători

de Covasna Media | 650 vizualizări

Sâmbătă a avut loc la Sfântu Gheorghe a doua ediție a concursului „Eu înot”, la care au participat copii cu vârstele cuprinse între 6-10 ani în probele de 50m spate, 50m liber și 50m bras.

Cu un număr record de participanți, aproximativ 150 de la 13 cluburi din Iaşi, Câmpina, Bacău, Târgu Mureș, Brașov, Piatra Neamț, Odorheiu Secuiesc şi Sfântu Gheorghe, s-a decis cine sunt câștigătorii acestei ediții.

Clubul Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe a fost reprezentat de Miloș Ștefania-Maia (2009), Bejan Luca Alexandru (2008), Cozma Roberta-Alexandra, Gergely Timea (2007), Ciambur Ilinca (2005). Pe podium s-a clasat pe locul III Miloș Ștefania-Maia în proba de 50m spate.

Evenimentul s-a bucurat și de prezența marelui sportiv de talie mondială Dragoș Coman (multiplu medaliat la Campionatele Europene și Mondiale), ce i-a încurajat și susținut pe micii înotători.

„Zi cu mari emoții pentru micuții înotători, la care fiecare club a luptat pentru obiective distincte. Pentru unii sportivi a însemnat prima participare la un concurs, mulți dintre ei și-au demonstrat abilitățile, priceperile și tehnica dobândită sub presiunea emoțiilor” – a declarat Ciprian Grosu.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.