SPORT 17 aprilie 2009

Echipa de junioare 4 de la CSŞ Sfântu Gheorghe s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional

de Covasna Media | 693 vizualizări
În urma semifinalei de la Bistriţa, desfăşurată în perioada 13-15 aprilie, tinerele handbaliste de la CSŞ Sfântu Gheorghe s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional. Echipa covăsneană a defilat practic în meciurile din cadrul Grupei B a turneului de la Bistriţa, învingându-şi pe rând contra candidatele (cu 15-7 echipa din Luduş, cu 11-7 pe CSŞ Zalău şi cu 11-9 pe LPS Bistriţa). În finala turneului, elevele antrenorului Szerző Árpád au întâlnit

În urma semifinalei de la Bistriţa, desfăşurată în perioada 13-15 aprilie, tinerele handbaliste de la CSŞ Sfântu Gheorghe s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional.

Echipa covăsneană a defilat practic în meciurile din cadrul Grupei B a turneului de la Bistriţa, învingându-şi pe rând contra candidatele (cu 15-7 echipa din Luduş, cu 11-7 pe CSŞ Zalău şi cu 11-9 pe LPS Bistriţa). În finala turneului, elevele antrenorului Szerző Árpád au întâlnit CSŞ Viitorul Cluj în faţa cărora au pierdut cu 15-17, asta după ce la pauză aveau un avans de 4 goluri (11-7).

Tinerele handbaliste din Sfântu Gheorghe, alături de echipele din Cluj şi Zetea, s-au calificat la Turneul Final al Campionatului Naţional, care se va desfăşura la Râmnicu Vâlcea în perioada 3-5 iunie 2009.

Teme articol: handbal Campionat National
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Alin, 22 aprilie 2009
Felicitari! Acum sa va pregatiti sa aduceti Cupa la Sfantu ;)
Marius, 22 aprilie 2009
Felicitari...tineti-o tot asa!
szerzo arpad, 21 aprilie 2009
Articolul prezintă corect performanţa obţinută de echipa condusă de mine.Pentru apariţia pozelor alături de ştiri vă mulţumesc foarte mult.La fel vă sunt recunoscător pentru încurajarea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.