SPORT 26 octombrie 2011

Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, urmăriţi penal pentru dezafilierea Craiovei

de Covasna Media | 538 vizualizări

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, şi cel al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, sunt acuzaţi de abuz în serviciu în cazul excluderii din competiţiile sportive a echipei Universitatea Craiova.

Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul şefilor fotbalului românesc. Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir sunt acuzaţi de abuz în serviciu, celor doi urmând să le fie aduse la cunoştinţă învinuirile în perioada următoare, informează Realitatea TV.

Cei doi sunt urmăriţi în dosarul care vizează dezafilierea Universtăţii Craiova, dosar apărut în urma unei plângeri depuse de patronul Craiovei, Adrian Mititelu.

În 6 octombrie, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a acuzat, FRF, de fals în documentele întocmite cu ocazia şedinţei din 20 iulie a Comitetului Executiv al federaţiei, în care s-a luat decizia de dezafiliere a clubului Universitatea Craiova, informează MEDIAFAX.

Adrian Mititelu a prezentat două documente, adresa FRF prin care secretarul general al federaţiei Adalbert Kassai informa clubul Universităţii Craiova de decizia de dezafiliere şi o listă cu semnăturile membrilor Comitetului Executiv prezenţi la şedinţa din 20 iulie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Baiazid, 28 octombrie 2011
Acesti doi indivizi demult ar fi trebuit sa se dea la o parte si sa mai vina si altii. ca doar nu or fi alesi pe viata la comanda fotbalului din Romania ca si Isarescu la B NR. Cat despre ce au citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.