SPORT 29 iulie 2010

Duminică, 1 august, are loc un concurs Triatlon la Reci

de Covasna Media | 514 vizualizări
Triatlonul Cupa „Háromszék“ se adresează în special amatorilor şi nu este sub arbitrajul Federaţiei Române de Ciclism Ajuns la ediţia a 19-a, concursul se va bucura anul acesta de un traseu în siguranţă, circulaţia maşinilor fiind restricţionată. PROGRAM 31 iulie 19:00-21:00 Înscriere şi preluarea numerelor 1 august 08:00-9:30 Înscriere şi preluarea numerelor 09:45 Deschiderea festivă - şedinţa tehnică 10:00 Start Triatlon Cupa « Haromszek »

Triatlonul Cupa „Háromszék“ se adresează în special amatorilor şi nu este sub arbitrajul Federaţiei Române de Ciclism

Ajuns la ediţia a 19-a, concursul se va bucura anul acesta de un traseu în siguranţă, circulaţia maşinilor fiind restricţionată.

PROGRAM

31 iulie

19:00-21:00 Înscriere şi preluarea numerelor

1 august

08:00-9:30 Înscriere şi preluarea numerelor

09:45 Deschiderea festivă - şedinţa tehnică

10:00 Start Triatlon Cupa « Haromszek »

LOCUL DE DESFĂŞURARE

Concursul de triatlon "Háromszék" se organizează la complexul turistic Nufărul situat pe malul lacului Reci la 3km de satul Reci, pe drumul judeţean care duce spre oraşul Covasna. Complexul este situat la 12 km de Sf.Gheorghe pe drumul judeţean ce duce la Covasna, iar dinspre Braşov pe drumul către Tg.Secuiesc la 37km.

CATEGORII DE VÂRSTĂ

Proba olimpică (înot 1,5 km; ciclism 40 km; alergare 10 km)

cat.1: 18 - 39 ani (se pot înscrie şi concurenţi mai tineri dar concurează cu cei mari )

cat.2: +40 ani

Minitriatlon (înot 500 m; ciclism 20 km; alergare 5 km)

cat.1: 14 - 18 ani,

cat.2: 18 - 39 ani,

cat.3: +40 ani

Ştafetă:

nu există categorii, echipele fiind mixte (distanţa este cea olimpică)

Limita minimă de vârstă este de 14 ani înpliniţi!

Traseele vor fi în felul următor: înot - ture de 500 m în lacul Reci (apa nu este adâncă), pe lângă balize gonflabile care delimitează traseul; Se va înota în dreapta fiecărei balize. Nu este permis înotul cu alte echipamente ajutătoare cu excepţia costumului de neopren și a ochelarilor de înot. ciclism - ture pe asfalt (calitate destul de bună) 20 km, de la complex spre intersecţia Reci adică drumul ce duce spre Tg.Secuiesc şi cel care vine de la Sf.Gheorghe întoarcere înapoi spre Covasna până la punctul de întoarcere marcat pe traseu; Numărul de concurs trebuie purtat pe spate, la vedere! alergare - tot pe asfalt spre Covasna ture de 5km. Numărul de concurs trebuie purtat în faţă, la vedere. Concurentul trebuie să respecte regulile de circulaţie și de conduită civilă pe durata traseului!

Concursul NU are limite de timp!

ÎNSCRIERE

Înscrierea se poate face online completând formularul de pe site-ul www.alpinsport.ro sau la faţa locului în cortul de înscriere conform programului.

Pentru concurenţii cu vârsta între 14 si 18 ani care nu au o legitimaţie de club valabilă este strict necesar consimţământul unui părinte care trebuie să fie prezent la înscriere.

Fiecare concurent înscris online va primi confirmare de înscriere.

Taxa de înscriere: 70 lei la faţa locului

Taxa de înscriere asigură: Alimente şi apă în pachetul de înscriere cât şi pe traseu la punctele de întoarcere. Recuperare de pe traseul de concurs in caz de abandon (concurentul are obligaţia să ajungă pînă la primul punct de control). Un tricou inscripţionat cu emblema concursului. Medalia de finisher, harta concursului şi asistenţă medicală de urgenţă!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.