SPORT 24 aprilie 2019

Drepturile TV La Liga I au fost tranzacționate

de Covasna Media | 760 vizualizări
Sursa foto - LPF
Sursa foto - LPF

Luni, 22 aprilie 2019, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a avut loc o conferință de presă, prilejuită de semnarea contractului privind vânzarea drepturilor TV pentru următoarele cinci sezoane din Liga 1. Au participat Gino Iorgulescu, Președinte LPF, Justin Stefan, Secretar General, Robert Pongracz, Vicepreședinte, Ionuț Calancia, Director Economic și Orlando Nicoară, Director General în cadrul EAD. 

Conform celor discutate la acest eveniment, drepturile TV au fost deja cedate către EAD Interactive, care urmează ulterior să negocieze cu unul sau mai multe posturi de televiziune interesate să retransmită meciurile, în țară sau străinătate.

Se pare că vor fi unele schimbări, pentru sezonul viitor, în ceea ce privește orele de disputare ale meciurilor, dar și producția tehnică.

Este posibil ca toate cele trei posturi care au transmis până acum, Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport, să transmită în continuare. Se pare că și postul public de televiziune, TVR, ar dori rezumatele de etapă.

Vom reveni cu amănunte!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.