SPORT 1 martie 2019

Două terenuri de tenis de lângă Sepsi Arena vor fi acoperite

de Daniela Luca | 813 vizualizări

Valoarea investiției este de peste 1,6 milioane de lei

Un proiect de hotărâre care prevede acoperirea a două dintre cele patru terenuri de tenis de câmp de lângă Arena Sepsi a fost aprobat joi, 28 februarie, de Consiliului Local Sfântu Gheorghe. Astfel, practicarea acestui sport va fi posibilă pe cele două terenuri acoperite și în perioada rece a anului.

Pe lângă acoperirea celor două terenuri de tenis cu prelată tip cort pe structură metalică, proiectul prevede construirea instalației de iluminat, dar și a unei anexe cu vestiare, grupuri sanitare și bufet.  

 „Pentru a putea fi folosite pe toată durata anului, chiar și în perioadele în care din cauza condițiilor vremii nu ar putea fi folosite, dorim să instalăm acest acoperiș tip cort asigurându-se în același timp și iluminatul și toate utilitățile necesare pentru funcționarea acestor terenuri”, a spus în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, viceprimarul Tóth-Birtan Csaba, adăugând că valoarea estimată a investiției este de 1.662.212 lei fără TVA.

Pentru că în prezent covăsnenii care practică tenisul de câmp sunt nevoiți să se deplaseze la distanțe de cel puțin 35 de kilometri pentru antrenamente, această inițiativă este văzută cu ochi buni.

„Posibilitatea practicării tenisului de câmp pe toată perioada anului va atrage după sine un număr mai mare și mai constant de practicanți, făcând posibilă desfășurarea de evenimente legate de acest sport: recreere, antrenamente, competiții/turnee”, se arată proiectul de hotărâre aprobat joi de Consiliul Local.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.