SPORT 7 februarie 2014

Două meciuri restante din Campionatul Judeţean de Baschet Amator

de Covasna Media | 534 vizualizări

Miercuri, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe s-au disputat două meciuri restante din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator, dintre echipele: Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni – Rozsdás Csont (restanţă din etapa a IV-a) şi Bálványos – Drink Team (restanţă din Etapa I).

Ambele partide au fost arbitrate în teren de Kolozsi Hunor şi Bernád Levente, masa oficială fiind asigurată de Sylvester Zoltán şi Taranek János.

În prima partidă, după un joc de baschet echilibrat, echipa care a reuşit sa se distanţeze pe tabela de marcaj a fost reprezentativa MNCR, care a obţinut victoria cu scorul de  44-21. Ambele echipe au jucat un baschet de bună calitate, în concordanţă cu spiritul fair play al competiţiei.

După acest rezultat, echipa MNCR ocupă locul 6 în clasamentul competiţiei, în timp ce echipa Rozsdás Csont rămâne pe ultimul loc.

A doua partidă s-a jucat între două echipe situate la mijlocul clasamentului şi a fost aprig disputată, cu multe schimbări de situaţie. Echipa Drink Team s-a mobilizat bine în faza defensivă şi a reuşit să marcheze mai multe puncte în faza ofensivă. De la echipa Bálványos s-a remarcat jucătorul Dombi, care a înscris mai multe coşuri de trei puncte şi a reuşit să echilibreze de fiecare dată situaţia pe tabela de marcaj.

La finalul timpului regulamentar de joc rezultatul partidei a fost de 46-41 în favoarea echipei Drink Team.

După acest rezultat, echipa Drink Team ocupă locul 5 în clasamentul competiţiei, în timp ce echipa Bálványos rămâne pe poziţia a 7-a.

Coordonatorii echipei MNCR: Andrea Chiricescu şi Dan Buzea

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.