SPORT 21 iulie 2021

Doi jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei

de Covasna Media | 1126 vizualizări

În etapa de debut a noului sezon din Liga 1, Sepsi OSK a obținut victoria la cea mai mare diferență, astfel că echipa noastră este în acest moment liderul primului eșalon fotbalistic din România.

Jocul bun făcut de elevii lui Leo Grozavu și succesul cu 2-0 în fața celor de la Academica Clinceni i-a propulsat în echipa ideală a Etapei 1, alcătuită de Liga Profesionistă de Fotbal, pe doi dintre jucătorii covăsneni: fundașul Bogdan Mitrea și atacantul Rajko Rep. Ca un aspect interesant, cei doi sunt chiar autorii celor două goluri ale victoriei, slovenul fiind la debutul în tricoul alb-roșu.

Realizatorii acestei echipe ideale au justificat astfel nominalizarea celor doi jucători de la Sepsi OSK: „Bogdan Mitrea - Din postura de căpitan, fundașul covăsnenilor şi-a condus echipa spre victorie. A înscris al 26-lea gol din carieră în Liga 1. Rajko Rep - Introducerea sa în teren în repriza secundă a sporit forța atacului covăsnenilor. A marcat la debut.”

Pentru Sepsi OSK urmează o altă premieră. Joi, 22 iunie, cu începere de la ora 20:00, echipa noastră se va afla pe terenul slovacilor de la Spartak Trnava pentru prima manșă din dubla calificărilor în Conference League. Dacă Sepsi OSK o va depăși pe Spartak, următorul adversar al covăsnenilor va fi câștigătoarea dublei dintre FK Sutjeska Niksic (Muntenegru) și Maccabi Tel-Aviv (Israel).

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.