SPORT 4 decembrie 2023

Diószegi László: „Am pierdut un antrenor, dar am câștigat un prieten”

de Daniela Luca | 854 vizualizări

O nouă pagină se deschide în istoria echipei Sepsi OSK, odată cu venirea noului antrenor, Bernd Storck. În acest context, patronul clubului, Diószegi László, și-a exprimat regretul în legătură cu despărțirea de Liviu Ciobotariu, însă a subliniat totodată că schimbarea era necesară, având în vedere șirul de meciuri pierdute în ultima vreme. 

În conferința de presă organizată joi, când a sosit la Sfântu Gheorghe noul antrenor, Bernd Storck, Diószegi László și-a exprimat recunoștința pentru contribuția lui Liviu Ciobotariu. 

„Suntem foarte onorați că domnul Storck a răspuns pozitiv la cererile noastre și sper din toată inima că o să avem o colaborare frumoasă, fructuoasă. În primul rând, trebuie să vă spun că nu suntem într-o situație foarte bună datorită punctajului pe care îl avem, dar știu un lucru: cu mâna de fier a Domnului și cu experiența lui (n.red. a antrenorului) o să ieșim din acest impas și sper că lucrurile o să meargă spre bine. Aș vrea și eu să îi mulțumesc domnului Ciobotariu și staff-ului pentru tot ce au făcut. Să nu uităm să avem o Super Cupă câștigată alături de dânsul și un fir de ață ne-a lipsit ca să intrăm în grupele Conference League, ceea ce este mare lucru. Vreau să spun un lucru: am pierdut un antrenor, dar am câștigat un prieten, pentru că el și tot staff-ul lui, jos pălăria, sunt niște oameni corecți și care sunt antrenori foarte buni. Îi doresc tot binele din lumea asta”, a spus Diószegi László.

Prima confruntare oficială a echipei Sepsi OSK sub comanda noului antrenor, Bernd Storck, este programată pentru luni, 4 decembrie, pe teren propriu, într-o partidă împotriva formației Dinamo București.

Amintim că Sepsi OSK organizează luna aceasta un eveniment caritabil pentru copiii orfani. Cei care doresc să contribuie sunt încurajați să aducă la stadion daruri pentru cei mici până pe data de 8 decembrie. Cadourile vor fi predate pe data de 10 decembrie, la Sepsi Arena.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.