SPORT 16 iulie 2021

Debut cu victorie pentru Sepsi OSK în noul sezon

de Observatorul de Covasna | 1485 vizualizări

Pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a debutat în sezonul 2020-2021 al Ligii 1 cu o victorie, rezultat 2-0 (0-0), în fața celor de la Academica Clinceni, după o partidă pe care echipa noastră a dominat-o în cea mai mare parte a timpului de joc.

Prima repriză, deși a aparținut elevilor lui Leo Grozavu, nu a adus vreun gol. Ocazii au fost, N. Păun și Mitrea fiind cei mai aproape de a deschide scorul, însă la pauză cele două echipe au intrat la cabine cu un scor alb, 0-0.

După reluare aspectul jocului nu s-a schimbat prea mult, inițiativa fiind tot a covăsnenilor, mai ales prin inspirata introducere a lui Rep. Acesta în minutul 56 a șutat puternic, prin zidul ilfovenilor, dintr-o lovitură liberă, și astfel Sepsi OSK a deschis scorul. Golul i-a descătușat pe elevii lui Leo Grozavu și N. Păun, iar apoi același Rep, au fost aproape de a majora diferența. 

În cele din urmă a venit și a doua reușită a alb-roșilor, Mitrea a șutat puternic de la distanță, A. Păun portarul oaspeților a greșit grav scăpând balonul printre picioare, iar astfel s-a scris istoria primului succes pentru Sepsi OSK în noul sezon al Ligii 1.

Liga 1, Etapa 1: Sepsi OSK-Academica Clinceni 2-0 (0-0)

Arbitru: Iulian Călin, Asistenți: Mihai Ovidiu Artene, Ciprian Florin Danșa

Au marcat: Rep (56’), Mitrea (85’)

Cartonașe galbene: Aganovic (8’) repsectiv Vanzo (23’), Cascini (29’), Bilali (52’), Kazlauskas (88’)

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas (Dumitrescu 78’) - Eder Gonzalez (Dumiter 81’), Vașvari, N. Păun – Aganovic (Rep 46’), Chunchukov (Bojic 64’), Bărbuț (Askovski 46’). Antrenor: Leo Grozavu

Academica: A. Păun – Pashov (Amorim 88’), Bilali, Patriche - Achim, Cioiu (Kazlauskas 61’), Cascini (Ventura 74’), Moulin, Vanzo – Chandarov (Vellios 61’), Gavra (Dumitrache 74’). Antrenor: Ilie Poenaru

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Costin Cristea, 20 iulie 2021
un nume în limba oficială a statului unde joacă?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.