SPORT 7 ianuarie 2018

Daisuke Sato transferat la Sepsi OSK Sf. Gheorghe

de Observatorul de Covasna | 1741 vizualizări

Internaționalul filipinez Daisuke Sato a semnat un contract cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în data de 5 ianuarie 2018. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a lucrat sub comanda antrenorului Eugen Neagoe la CSM Politehnica Iași, în ediția de campionat 2016-2017. Sato vine să întărească sistemul defensiv al echipei noastre, considerat un tendon ahilian în primele 22 de runde ale sezonului.

Daisuke Sato a evoluat ultima dată la echipa daneză de primă ligă Horsens. El are 34 de selecții și 3 goluri în echipa națională din Filipine, iar perioada de juniorat a petrecut-o în Japonia, la Urawa Red Diamond.

De asemenea, se așteaptă debutul la Sepsi OSK Sf. Gheorghe pentru cei doi jucători care au semnat încă din decembrie, dar nu au apucat să joace în tricoul alb-roșu. Este vorba despre mijlocașul croat de 27 de ani Jure Obsivac, adus de la Atyrau, din Kazakhstan, respectiv atacantul de 21 de ani, Alexandru Chiriță, venit de la CFR Cluj.

Pe de altă parte, în 12 ianuarie, Sepsi OSK Sf. Gheorghe va pleca într-un cantonament de două săptămâni în stațiunea turcească Antalya, unde urmează să susțină și 5 meciuri amicale, contra unor adversari care încă nu au fost anunțați public.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe va susține primul meci al anului pe 5 februarie, pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara.

Cristian Frisk

Sursă foto: transfermarkt.com

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.