SPORT 27 aprilie 2010

Cupa Sfântu Gheorghe la călărie ajunge la Bucureşti

de Covasna Media | 916 vizualizări
Concursul a avut loc la sfârșitul săptămânii la Sâncrai și a atras zeci de concurenţi din întreaga ţară 27apr2010-calCupa Sfântu-Gheorghe, desfăşurată între 22 şi 25 aprilie la Baza Hipică de la Sâncrai, a fost câştigată în acest an de Aurel Cojocaru de la Clubul Sportiv Steaua din Bucureşti. Pe cel de-al doilea loc s-a clasat Bogdan Leonte legitimat la Clubul Sportiv Romsilva, iar pe cel de-al treilea loc Alexandru Vrânceanu, de la Clubul Sportiv Sfântu-Gheorghe. „Concursul de la Sâncrai, primul din acest an, a fost deschizător

Concursul a avut loc la sfârșitul săptămânii la Sâncrai și a atras zeci de concurenţi din întreaga ţară

27apr2010-calCupa Sfântu-Gheorghe, desfăşurată între 22 şi 25 aprilie la Baza Hipică de la Sâncrai, a fost câştigată în acest an de Aurel Cojocaru de la Clubul Sportiv Steaua din Bucureşti. Pe cel de-al doilea loc s-a clasat Bogdan Leonte legitimat la Clubul Sportiv Romsilva, iar pe cel de-al treilea loc Alexandru Vrânceanu, de la Clubul Sportiv Sfântu-Gheorghe.

„Concursul de la Sâncrai, primul din acest an, a fost deschizător pentru competiţiile ecvestre şi suntem foarte mulţumiţi că s-a terminat cu bine. Cred că a fost un concurs foarte reuşit, cu un teren foarte bun iar vremea a ţinut cu noi, ceea ce în final a dat un rezultat mulţumitor pentru pregătirea cailor”, a declarat Aurel Cojocaru. Câştigătorul Cupei Sfântu-Gheorghe a mai arătat că perioada următoare va fi una plină de concursuri, apreciind că în ciuda crizei economice pe care o traversăm, concursurile ecvestre îşi vor urma cursul ca urmare a faptului că oamenii implicaţi în organizarea lor sunt cu adevărat pasionaţi de acest sport.

Competiţia de la Sâncrai s-a derulat pe parcursul a trei zile, incluzând probe de obstacole la care au luat parte în jur de 50 de concurenţi din diverse zone ale ţării, precum Bucureşti, Iaşi, Sibiu, Piatra Neamţ şi Sfântu Gheorghe, iar în concurs au fost implicaţi aproximativ 70 de cai. Cupa Sfântu Gheorghe a cuprins două secţiuni – individual şi echipe, existând totodată categorii de intrare în competiţie pentru amatori, juniori debutanţi, juniori, copii şi tineret. La echipe, locul I a fost ocupat de echipa Romsilva.

Monica Vajna

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.