SPORT 30 aprilie 2024

Cupa Orașului Sfântu Gheorghe la Șah Rapid (CP)

de Covasna Media | 1397 vizualizări

Întrecerea care a avut loc pe 27 aprilie, a fost un eveniment de excepție, aducând împreună pasionați de șah din întreaga regiune. Organizată de Asociația Club Sportiv Tura de Șah, competiția a fost un succes datorită entuziasmului, talentului jucătorilor și sprijinului partenerilor noștri.

Evenimentul s-a desfășurat la sediul AFACOV, iar organizatorii doresc să mulțumească călduros acestui partener pentru sprijinul continuu acordat șahului. De asemenea, mulțumim și Hanu' Paprika pentru sponsorizare, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil.

Cu un număr impresionant de 45 de participanți, adulți și copii deopotrivă, competiția a adus împreună jucători din diverse orașe, precum Brașov, Săcele, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc. Printre participanți s-au numărat și 4 maeștri FIDE, inclusiv talentata Rendi Eva, maestră a sportului, antrenoare și arbitru FIDE, precum și 2 cetățeni străini, maestrul cubanez Oscar de la Osa Reyder și un jucător care a reprezentat Italia.

Momentul culminant al competiției a fost în ultima rundă, unde tânărul Antal Hunor, în vârstă de 19 ani, și maestrul cubanez au atras privirile spectatorilor într-un final realmente captivant. Victoria a revenit în cele din urmă jucătorului din Cuba.

Clasamente s-au făcut pe categorii de vârstă, avem aici rezultatele:

General:

1. F.M.Cruz de la Osa Reyder 

2. F.M. Vrencian Lehel 

3. F.M. Antal Hunor-Zoltan

4. Sandor Petruț 

Feminin:

1. F.M. Rendi Eva 

2. Nagy Kincso

3. Miklo Dorottya-Angyalka 

U18

1. Debreci Mark-Istvan

2. Palfi Tamas

3. Obreja Daniel 

U14:

1. Precup Ioan 

2. Negrea Victor 

3. Bocicor Matei

U10

1. Miklo Tamas-Kristof

Veterani:

1. Calcea Ioan

Neclasificați:

1. Ursuleac Albert-Csaba

Organizatorii felicită toți participanții pentru angajamentul și pasiunea lor pentru șah și anticipăm cu nerăbdare organizarea unor astfel de evenimente în viitor pentru a promova și a celebra acest joc minunat și captivant.

Sursa: comunicat de presă (CP)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.