SPORT 2 februarie 2014

Cupa „Gerar” la schi – un nou succes pe pârtia de la Şugaş Băi [FOTO]

de Covasna Media | 980 vizualizări

La fel ca în anii precedenți, și cea de a șasea ediției a Cupei „Gerar” la schi a fost un succes. Evenimentul organizat de Palatele Copiilor din Sfântu Gheorghe și Întorsura Buzăului a reunit în acest weekend la Șugaș Băi 60 de preșcolari și școlari din 14 județe.

„Probele au fost organizate pentru copii preșcolari și elevi ai claselor primare, pentru că în opinia noastră pentru aceste categorii de vârstă sunt organizate puține competiții. Cei mici au dat dovadă de profesionalism și fair play, ceea ce ne bucură” – ne-a declarat directorul palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe, Kerekes Jenő.

Acesta a mai spus că în afară de etapele de concurs cei mici au participat la diferite concursuri și jocuri în aer liber, așadar voia bună a fost la ea acasă. La finalul întrecerilor clasamentul general a arătat astfel: 1. Palatul Copiilor Miercurea Ciuc, 2. Palatul Copiilor București, 3. Palatul Copiilor Cluj Napoca.

„Aș vrea să menționez faptul că ediția din acest an a Cupei Gerar nu ar fi fost posibilă fără ajutorul primit de la Inspectoratul Școlar Județean Covasna, Ministerul Educației, Direcția Județeană Pentru Sport și Tineret, Consiliul Județean Covasna, Consiliul Local Sfântu Gheorghe, Tribel şi Asociația Alpin Sport” – a spus Kerekes Jenő.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.