SPORT 19 iunie 2018

Cupa „Dino“, prima ediţie

de Covasna Media | 828 vizualizări

La sfârșitul săptămânii a avut loc prima ediție a competiției de Arte Marțiale şi Judo Cupa „Dino“ Sf. Gheorghe proiect înregistrat în calendarul competițional și realizat de Clubul Sportiv Samurai în colaborare cu CSM Sf. Gheorghe şi Consiliul Local Sf. Gheorghe prin programul de finanțare „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul“.

Competiția a fost destinată tuturor categoriilor de vârsta, începând de la 5 ani la seniori. Au fost prezente la acest concurs 11 cluburi sportive din ţară (Aquila Giurgiu, Kokoro Braşov, Takenoko Reghin, Bushi Shindo Tg. Mureş, Sport Club Miercurea Ciuc, Shin Do Braşov, Gioseni Bacău, Art Of The Samurai, Show Time, Samurai OPS şi CSM Sf. Gheorghe) cu aproximativ 200 de sportivi.

Luptătorii au putut participa le cele 4 probe de competiție Ju-Jitsu Fighting și Ne-Waza, Judo clasic și Judo ne-waza.

 La final, în urma punctajului obținut s-a realizat clasamentul pe cluburi:

 Judo: Loc I Takenoko Reghin, Loc II Bushi Shindo Tg. Mureș, Loc III Aquila Giurgiu.

Ju- Jitsu: Loc I Kokoro Brasov, Loc II Takenoko Reghin, Loc III Aquila Giurgiu

Cele două cluburi organizatoare nu au participat la clasament. 

„Felicitări tuturor sportivilor care au luptat în această competiție. Mulțumim Consiliului Local Sf. Gheorghe pentru proiectul „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul“, de asemenea Asociației Salvatore, tuturor sportivilor, antrenorilor, arbitrilor, secretarilor și nu în ultimul rând întregii echipe care s-a ocupat de organizare și de desfășurarea evenimentului“, transmit reprezentanţii organizatorilor.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.