SPORT 26 februarie 2020

Cupă de tenis pentru amatori, la Întorsura Buzăului

de Daniela Luca | 2006 vizualizări

Competiția a ajuns la ediția a III-a 

Pasionații de tenis își dau întâlnire în acest weekend la Întorsura Buzăului. „Cupa Îndrăgostiților ... de tenis de câmp” va avea loc în Sala de Sport „Valeriu Bularca” și Sala de Sport a Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 9:00. Competiția se adresează echipelor mixte de tenis formate din amatorii de toate vârstele.

La concursul organizat de Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului în parteneriat cu Asociația Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Covasna și Asociația Cultural-Științifică „Carpații Răsăriteni”, vor participa între 8 și 12 echipe mixte de începători din Întorsura Buzăului, Brașov și Sfântu Gheorghe, transmit organizatorii. 

Aceștia au precizat că turneul de tenis de câmp se va desfășura după următorul program:

- 09:00 – 13:00 - Desfăşurarea partidelor din faza grupelor și a semifinalelor (Sălile de sport „Valeriu Bularca” și „Mircea Eliade”)

- 13:30 – 15:30 - Finale (Sala de Sport „Valeriu Bularca”)

- 16:00 – 16:30 - Festivitatea de premiere (Sala de Sport „Valeriu Bularca”).

În cadrul evenimentului „Cupa Îndrăgostiților ... de tenis de câmp”, ediţia a III-a, va fi organizată și o  expoziţia foto-documentară, intitulată „Granița de Est a Provinciei Dacia Romană”.

Anul trecut, la ediția a II-a, echipa din Buzău formată din Marina Brătucu și Aurelian Toma au obținut locul I. 

Unul dintre organizatori, profesorul de sport Bogdan Stroie, ne-a spus că la Întorsura Buzăului există o comunitate de pasionați de tenis care vara  joacă pe zgură, în aer liber, iar iarna pe suprafață rapidă. 

„Cupa Îndrăgostiților ... de tenis de câmp”, spun inițiatorii evenimentului,  promovează tenisul de câmp ca activitate sportivă de petrecere a timpului liber, iar evenimentul este dedicat „Dragobetelui”, sărbătoare tradițională românească ce marchează în primul rând ziua iubirii și începutul unui nou anotimp.

Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0769 805 405, Bogdan Stroie, în intervalul orar 14:00 – 16:30.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.