SPORT 13 iunie 2014

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp

de Covasna Media | 603 vizualizări

Tenis Buzaie siteAfis_Cupa Buzaielor baschet site

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului vă invită să participaţi în perioada 14-15 iunie la a doua ediţie a „Cupei Buzaielor la Tenis de Câmp”, programată la Sala de Sport „Valeriu Bularca” din Întorsura Buzăului.

Acest eveniment sportiv se adresează jucătorilor amatori de tenis de câmp din zona Buzaielor, cu vârsta minimă de 18 ani. Înscrierile se pot face până la data de 13 iunie la numărul de telefon 0744.485.371. Pentru jocul de simplu, numărul participanţilor este limitat la 16 jucători, iar pentru partidele de dublu – la 8 echipe.

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp este un proiect sportiv care promovează în rândul tinerilor şi adulţilor atât tenisul de câmp, cât şi un stil de viaţă sănătos, prin implicarea în activităţi sportive a locuitorilor din zona Depresiunii Întorsura Buzăului.

Competiţia se va desfăşura după următorul program:

– 14 iunie începând cu ora 08:30 – jocurile de simplu;

– 15 iunie începând cu ora 08:30 – jocurile de dublu pentru echipele asociaţiilor, instituţiilor şi cluburilor din zonă; Festivitatea de premiere.

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp, ediţia a II-a, este organizată de Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe şi cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Covasna.

Cupa Buzaielor la Baschet

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Covasna, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna şi Primăria Întorsura Buzăului, vă invită să participaţi în data de 13 iunie la Cupa Buzaielor la Baschet, ediţia a V-a, programată în Sala de Sport „Valeriu Bularca” din oraşul Întorsura Buzăului, începând cu ora 18:00.

Cupa Buzaielor la Baschet este un proiect de tradiţie pentru zona Depresiunii Întorsura Buzăului, care promovează în rândul tinerilor atât baschetul, cât şi un stil de viaţă sănătos, prin implicarea în activităţi culturale şi sportive.

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului

Preşedinte Constantin Iagăr

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.