SPORT 15 mai 2024

CSO Baraolt și ACS Arcuș, în finala fazei judeţene a Cupei României

de Covasna Media | 1641 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 16:00, Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe va găzdui finala Cupei României, faza județeană, în care se vor întâlni CSO Baraolt și ACS Arcuș.

La nivelul județului Covasna, partidele din Cupa României au început în luna aprilie, în faza optimilor înregistrându-se și o surpriză, eliminarea liderului din Liga 4, Prima Brăduț, care a pierdut cu 3-1 la AS Harghita Aita Mare. În sferturi s-a consemnat o altă surpriză, câştigătoarea de anul trecut, Stăruința Zagon, fiind eliminată de ACS Arcuș. De fapt ACS Arcuș poate fi socotită performera competiției, căci după un 7-0 cu ASFC Moacșa în optimi, 2-1 cu Stăruința Zagon în sferturi, s-a impus și în semifinale, 5-2 la AS Covasna, o altă echipă mai bine clasată în Liga 4. CSO Baraolt, pentru a ajunge în finală, a trecut pe rând de AS Venusz Ozun, cu 11-0, AS Harghita Aita Mare, cu 14-0 și AS Progresul Sita Buzăului, cu 3-1.

În campionat, adică în Liga 4 Covasna, cele două finaliste s-au întâlnit în etapa a 10-a din tur, atunci ACS Arcuș impunându-se pe propriul teren, rezultat 3-1. După finala Cupei României, peste două etape, va avea loc revanșa din campionat, care se va disputa la Baraolt.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.