SPORT 17 mai 2022

CSM Sfântu Gheorghe s-a remarcat la Campionatul Național și Cupa Ronin la Ju-Jitsu

de Covasna Media | 801 vizualizări

Rezultate excelente au fost obținute de Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe la Campionatul Național de Ju-Jitsu Cadeți și Cupa Ronin la Ju-Jitsu, acestea constând în cucerirea a zece medalii.

În acest weekend, pe parcursul a trei zile, mai precis în perioada 13-15 mai, la Târgu Mureș, s-au desfășurat Campionatul Național de Ju-Jitsu Cadeți și Cupa Ronin la Ju-Jitsu, competiții organizate de Federația Română de Arte Marțiale - Departamentul de Ju-Jitsu, în colaborare cu cluburile de ju-jitsu din zona municipiului Târgu Mureș.

La această competiție au fost prezenți în jur de 400 de sportivi din întreaga țară, CSM Sfântu Gheorghe luând parte cu 5 sportivi legitimați la secția de Arte Marțiale, pregătiți de antrenorii Cristina și Petru Oltean. Rezultatele obținute au fost următoarele:

- Campionatul Național de Ju-Jitsu Cadeți: sportivul Huțul Ștefan, dublu campion național, 2 medalii de aur la probele fighting și ne-waza categoria -55 kg /cadeți și Onișoru Gabriela, 2 medalii de bronz la fighting și ne-waza, categoria +57 kg /cadeți.

- Cupa RONIN Ju-Jitsu: Hadjipanayotou Eirini, 2 Locuri I, medaliată cu aur la probele de fighting și ne-waza, categoria -32kg/U10, Ene David medaliat cu aur - Locul I la fighting și bronz - Locul III la ne-waza categoria -34kg/U10 și Stănciuleasa Alexandru Locul III, medalie de bronz la proba de ne-waza categoria -42kg/U12.

- În clasamentul general pe cluburi CSM Sfântu Gheorghe s-a clasat pe locul III la proba Fighting, în Cupa Ronin, pe baza rezultatelor înregistrate.

Evoluția sportivilor de la CSM Sfântu Gheorghe, în cadrul celor două competiții, a fost una foarte bună, în condițiile în care toți cei cinci sportivi prezenți au cucerit medalii. Antrenorii și participanții aduc mulțumiri pentru sprijinul acordat în vederea participării directorului CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.