SPORT 15 mai 2018

CSM Sf. Gheorghe, locul III la Naționalele de Ju-Jitsu aspiranţi, juniori și seniori

de Covasna Media | 733 vizualizări

În perioada 11-13 mai 2018 la București în Sala Polivalentă s-au desfășurat Campionatele Naționale de Ju-Jitsu rezervate categoriilor de vârstă U18, U21 şi seniori, masculin şi feminin la probele de concurs Fighting, Ne-Waza şi Duo-Demonstrativ clasic şi show la care au participat 16 cluburi din țară, cu peste 350 de sportivi înscriși în concurs.

Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe a participat la acest eveniment la două probe de concurs fighting şi ne-waza cu sportivii pregătiți de antrenorul Petru Oltean care împreună au reuşit să cucerească 18 medalii din care: 7 medalii de aur, 9 medalii de argint şi  2 medalii de bronz, iar în clasamentul pe cluburi CSM s-a clasat pe locul III. De menționat este faptul că în patru finale sportivii de la CSM au luptat între ei astfel reducându-se numărul  medaliilor de aur fiind obligați să se elimine unii pe alții.

REZULTATELE SPORTIVILOR:

LOCUL I ( medalie de aur)

Țifrea Laurențiu  -55 kg, U18 fighting şi ne-waza,  Lașcu Vlad -56 kg U21 fighting şi ne-waza, Bejenaru Vasilică -94 kg Seniori fighting şi ne-waza, Crețu Andreea -48 kg U18 fighting şi ne-waza.

LOCUL II (medalie de argint)

Mocanu Daniel -55 kg U18 fighting și ne-waza, Onișoru Roxana -57 kg U18 fighting şi ne-waza, Țifrea Laurențiu -56 kg U21 ne-waza, Nită Flaviu-94 kg, Seniori ne-waza, Crețu Andreea -48 kg, U18 me-waza, Bîgiu Alexandru -66 kg, U18 ne-waza, Năpar Casian -81 kg, U18 ne-waza.

LOCUL III (medalie de bronz)

Klarik Zsolt -73 kg, U18 ne-waza, Năpar Casian -81 kg, U18 fighting.

„Felicit pe această cale toți sportivii clubului care au participat şi luptat pentru aceste rezultate frumoase cu care ne-am îndeplinit și depășit obiectivul propus în acest an la Campionatele Naționale. Mulțumesc CSM-ului pentru sprijinul financiar, celor doi arbitrii ai clubului care au prestat la acest eveniment, instructorilor de la Sfântu Gheorghe şi celor de la Brașov  care se ocupă alături de mine de pregătirea acestor sportivi. Mai menţionez că în perioada 31 mai – 3 iunie 2018, Vlad Lașcu, la cat. -56 kg, și Vasilică Bejenaru, la cat. -94 kg, componenți ai lotului României,  vor participa la Campionatele Europene de seniori din Polonia, la cele două probe, fighting şi ne-waza, unde sperăm să ne reprezinte cu succes și să vină acasă învingători”, a declarat antrenorul Petru Oltean.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.