SPORT 2 mai 2022

Cristiano Bergodi va continua cu Sepsi OSK

de Covasna Media | 994 vizualizări

Astăzi, clubul Sepsi OSK a anunțat că antrenorul Cristiano Bergodi a semnat prelungirea contractului cu gruparea covăsneană, ceea ce înseamnă că italianul va fi pentru cel puțin încă un an pe banca tehnică a alb-roșilor.

Sezonul 2021-2022 nu a început prea bine pentru Sepsi OSK, participarea în competițiile europene, mai precis efortul suplimentar depus în acest scop, punându-și amprenta asupra evoluțiilor din campionat. Astfel, în luna octombrie a anului trecut, Cristiano Bergodi a fost ales să-l înlocuiască pe banca tehnică pe Leo Grozavu. Misiunea italianului nu a fost, și nu este, ușoară, practic de la primul meci fiind sub presiunea rezultatului.

Startul ratat, însă, nu a mai putut fi salvat pe final de sezon regulat, iar Sepsi OSK s-a văzut nevoită să-și continue parcursul în Play-Out. Venirea lui Cristiano Bergodi se poate spune că a fost, chiar și în aceste condiții, benefică, echipa arătând mai multă stabilitate. Până în prezent, cu Bergodi pe bancă, Sepsi OSK a disputat 28 de partide, dintre care 16 au fost victorii. În continuare, Sepsi OSK este în luptă pentru unul dintre primele două locuri din Play-Out, dar și pentru calificarea în finala Cupei României.

Așa cum a fost anunțat pe pagina de Facebook, Sepsi OSK a ajuns la un acord cu antrenorul Cristiano Bergodi pentru prelungirea contractului care era scadent în vara acestui an. Tehnicianul Italian a semnat un nou contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire.

Marius Raczek

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.