SPORT 13 august 2018

Cosmin Trofin, participant la Campionatele Europene de la Berlin

de Covasna Media | 603 vizualizări

În perioada 7-12 august, la Berlin, în Germania, au avut loc Campionatele Europene de atletism pentru seniori. În delegația României s-a aflat și semifondistul Cosmin Trofin, cel care a alergat la proba de 800 de metri. El s-a clasat pe locul 27, cu timpul de 1:48:85 minute, nereușind calificarea în semifinalele probei.

Cosmin Trofin a fost titularizat și în ștafeta de 4X400 metri a României, alergând în schimbul al doilea. El a primit și a predat bine bățul de ștafetă, timpul cumulat al cvartetului tricolor fiind de 3:10:98 minute. Cu această performanță, România s-a situat pe locul 14, fără șanse de calificare în finala probei.

În ultima zi competițională, după închiderea ediției noastre tipărite, Claudia Bobocea a alergat pentru țara noastră la proba de 1500 de metri. Sportiva a sacrificat deliberat proba de 800 de metri, unde era înscrisă, concentrându-și forțele pentru cursa din ultima zi a Europenelor berlineze.

Atât Cosmin Trofin cât și Claudia Bobocea sunt legitimați la CSM Sf. Gheorghe, dar și la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

Vom reveni cu amănunte!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.