SPORT 2 august 2019

Concurs pentru designul cupei Zilelor Sportive din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 626 vizualizări

Proiectele pot fi trimise până pe 10 august 

Ediția cu numărul XIII a Zilelor Sportive va avea loc în acest an în perioada 20-22 septembrie și va veni cu mai multe noutăți, printre care și concursul pentru designul cupei. În premieră, cei interesați pot adăuga un strop de creativitate simbolului evenimentului, iar premiul este unul pe măsură. 

Organizatorii Zilelor Sportive, eveniment care va pune tot orașul în mișcare, au lansat pe pagina de Facebook un concurs pentru designul cupei prin care îi provoacă pe cei mai creativi să se lase duși de inspirație și să creeze ceva inedit. 

Este primul an când organizăm un astfel de concurs. Ne-am dorit să implicăm cât mai multe persoane și să fie ceva interactiv. Până acum cel care realiza ideea era designerul nostru, dar de acum înainte ne dorim să implicăm și locuitorii orașului. Vom face publice proiectele și vom acorda un punctaj, iar cel care va avea punctajul cel mai mare va fi câștigător. Sperăm să fie cât mai multe persoane interesate de acest concurs, iar sigla să rămână o amintire a Zilelor Sportive din acest an”, ne-a spus directorul CSS, Nemes Aron. 

Autorul celei mai bune idei va câștiga intrarea pentru două persoane la o zi de relaxare în Bálványos Spa Resort și un voucher de 300 lei pentru cărți. 

Doritorii au timp să lucreze la proiectare până pe 10 august. Ulterior, ideile vor fi făcute publice pe pagina de Facebook a evenimentului, astfel încât între 11 și 13 august vor fi supuse votului prin like-uri. 

Proiectele vor fi evaluate pe 14 august, iar a doua zi, la ora 12:00 vor fi afișate rezultatele. 

„Proiectele pot fi trimise în format JPEG, și în format vectorial (EPS, PDF, AI, CDR), la adresa de e-mail: sepsisportnapok@gmail.com, până la data de 10 August, ora 22:00”, transmit organizatorii. 

Anul trecut, sutele de participanți prezenți la Zilele Sportive din Sfântu Gheorghe au putut alege dintre cele 55 de sporturi, de la hochei la teqball, dar au putut avea și o experiență subacvatică.

Și anul acesta evenimentul își propune să fie o adevărată sărbătoare a sportului, a mișcării și a unui mod sănătos de viață. 

Disco pe gheață, zumba, kangoo, călăria, dresajul canin și tenisul cu piciorul sunt doar câteva dintre principalele atracții ale evenimentului sportiv de la Sepsi Arena, al cărui program complet va fi pus la dispoziție în scurt timp.  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.