SPORT 3 martie 2022

Clubul Sportiv „Show Time” - Vicecampion Național pe echipe!

de Covasna Media | 1268 vizualizări

Sfârșitul de februarie aduce Clubului Sportiv „Show Time” locul 2 pe echipe, la proba Jiu Jitsu, în cadrul Campionatului Național de Ju-Jitsu U16 / U18 / U21 / Seniori ce a avut loc în municipiul București. După 2 zile de întreceri, sub coordonarea instructorilor Carp Silviu Ionuț și Florescu Nicoleta Narcisa, sportivii legitimați la ACS Show Time au reușit să aducă această meritată cupă, dar și 6 titluri de Campioni Naționali, 5 de Vicecampioni și 7 medalii de locul 3.

A fost un efort de echipă, sportivii covăsneni participând alături de sportivi de valoare internațională, cu care s-au întrecut de la egal la egal. S-au evidențiat ca fiind cei mai talentați, sportivii Măsar Miruna – dublă Campioană Națională, Negrea Tudor, Artene Vlad, Maghiar Darius și Dumitrașcu Elena, toți Campioni Naționali, clasându-se pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, urmați de Ungureanu Ion, Pop Victor Andrei și Ferariu Denisa Maria ce au luat titlurile de Vicecampioni Naționali, dar au avut o evoluție de zile mari și sportivii Pop Victor Gabriel, Zamfir Bianca Mihaela, Cocriș Vlad Alexandru, Molnar Vasile și Picoș Costel Eduard, câștigători ai finalelor mici, implicit a locului 3. Și-au adus contribuția și arbitrii clubului, Schiopu Cristian – arbitru internațional și Florin Silviu Popovici – arbitru național.  

Cine ar fi crezut, acum ceva vreme, că un club mic din provincie poate ajunge în scurt timp în topul național? Cine ar fi crezut că într-o zi, o simplă prietenie poate pune în mișcare clasarea pe podiumul național? Dacă am fi stat cuminte, nimic din nu s-ar fi întâmplat, poate nici medalia de locul 2 pe cluburi nu ar fi existat. Dar prin ambiție și perseverență s-a produs, iar întâmplările abia au început. Întâmplarea face că putem forma oameni de valoare pentru viitor!

Suntem parte componentă a Artelor Marțiale covăsnene, ACS Show Time este locul unde disciplina, onoarea și respectul sunt la ele acasă. Ne găsiți la sediul clubului, str. General Grigore Bălan, nr. 31, în cea mai modernă sală de arte marțiale din oraș, unde poți găsi toate formele de Ju-Jitsu Sportiv și Brazilian Jiu Jitsu.  

Antrenor Cristian Schiopu

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.