SPORT 29 iunie 2015

Clubul Sportiv Samurai OPS din Sfântu Gheorghe prezent la Seminarul de Arte Marțiale din Mureș

de Mirela Cara Dragu | 749 vizualizări

În weekend a avut loc prima ediție a Seminarului de Arte Marțiale de Autoapărare, care s-a desfășurat în oraşul Reghin din Județul Mureş. Evenimentul a avut drept scop promovarea și dezvoltarea artelor marțiale de autoapărare în rândul tinerilor şi valenţele lor formativ-educative.

Importanța acestui stadiu constă în efectele benefice pe care le are în educaţia timpurie a copiilor. Proiectul propune câteva modalităţi de formare și dezvoltare armonioasă a sportivului, precum și de dezvoltare a unor competențe de comunicare a personalului didactic în relaţia cu elevii. De asemenea, participanții pot asimila și tehnici de arte marțiale de autoapărare stradală și competițională. Această ediție li s-a adresat copiilor, urmând ca în edițiile viitoare să fie vizate atât persoanele tinere, cât și cele vârstnice.

Stagiul s-a încheiat prin Cupa Sakura la Arte Marțiale de Autoapărare, competiție de intercluburi la care toți cei prezenți au primit diplome de participare.

Clubul Sportiv Samurai OPS din Sfântu Gheorghe a participat cu 12 sportivi din grupa de începători și doi tehnicieni, care au avut o evoluție foarte bună pe întreaga desfășurare a stagiului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.