SPORT 22 iunie 2015

Claudia Bobocea, singura medaliată cu aur din lotul României la Heraklion

de Mirela Cara Dragu | 814 vizualizări

Între cele 12 echipe, câte au participat la Campionatul European de Atletism pe echipe – Liga 1 ce a avut loc la Heraklion (Grecia) în zilele de 20 şi 21 iunie, România s-a clasat pe locul 9, cu 227 de puncte acumulate în 40 de probe.

Dintre cele 40 de probe ale competiției, România nu a reușit să câştige decât una singură, prin sportiva CSM Sfântu Gheorghe, Claudia Bobocea, care la proba de 1.500 m a obținut medalia de aur cu un timp de 4:14,58.

Podiumul l-au mai prins și alți sportivi din țară precum Bianca Răzor (400m), Bianca Lazăr Fazecaş (ciocan), Andrei Gag (greutate), Alexandru Soare (5000 m), Mihai Donisan (înălţime), Andrei Ştefana (3000 m obs) și Cristina Bujin (triplusalt), însă Claudia Bobocea a fost de departe cea mai bună româncă de la acest campionat. „Sunt tot mai mândru de rezultatele pe care le obțin în ultima perioadă sportivii clubului nostru. Doresc să o felicit în mod deosebit pe Claudia Bobocea, care este într-adevăr o sportivă foarte valoroasă, ne-a declarat directorul CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.