SPORT 6 august 2018

Claudia Bobocea și Cosmin Trofin la Campionatele Europene

de Covasna Media | 557 vizualizări

În perioada 7-12 august, la Berlin vor avea loc întrecerile Campionatelor Europene de atletism rezervate seniorilor. Din delegația României fac parte doi atleți covăsneni. Claudia Bobocea se află pe listele de start ale probei de 800 de metri, în timp ce Cosmin Trofin va alerga la proba similară masculină.

De asemenea, Cosmin Trofin este inclus și în ștafeta României de 4X400 metri plat. El a fost selecționat în urma etapei finale a Campionatelor Naționale de seniori și tineret de la Pitești, remarcându-se cu o medalie de bronz la tineret, la proba de 400 metri.

Claudia Bobocea și Cosmin Trofin au dublă legitimare, la CSA Steaua București și CSM Sf. Gheorghe.

Campionatele Europene de atletism sunt incluse într-un program amplu, sub egida Campionatelor Europene Multisport. Acest principiu înseamnă reunirea, în aceeași perioadă, a mai multor competiții continentale la ramuri sportive diferite. În prima decadă a lunii august, dar la Glasgow, în Scoția, se dispută Campionatele Europene de seniori la gimnastică, golf, triatlon, canotaj, înot, sărituri în apă, ciclism, înot sincron sau înot în ape libere.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.