SPORT 6 august 2019

Claudia Bobocea, dublă medaliată la Naționale

de Covasna Media | 753 vizualizări

Săptămâna trecută, la Pitești, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, au avut loc Campionatele Naționale de atletism pentru seniori, competiție organizată sub egida Federației Române de Atletism. 

Claudia Bobocea, fostă la CSM Sf. Gheorghe, a obținut două titluri naționale pentru CSA Steaua București. Claudia Bobocea a câștigat medalia de aur la proba de 800 de metri, cu timpul de 2:02:90 minute. De asemenea, Claudia Bobocea a devenit medaliată cu bronz și cu ștafeta de 4X400 de metri a clubului militar,  cu timpul cumulat de 3:48:56 minute. Nefiind o specialistă a probei turului de pistă, Claudia Bobocea a deschis cvartetul, alergând în primul schimb. 

Claudia Bobocea are acum dublă legitimare la CSA Steaua București și la portughezii de la Sporting Lisabona. Recent, ea a realizat baremul olimpic la proba de 1500 de metri.

Tot la Naționalele de la Pitești, un alt ex-covăsnean, Cosmin Trofim, de asemenea pentru Steaua, a cucerit medalia de argint în proba de 800 de metri, cu timpul cronometrat la 1:52:03 minute.

Dintre sportivii legitimați la CSS Sf. Gheorghe sau CSM Sf. Gheorghe, participanți la competiție, niciunul nu a ajuns pe podiumul de premiere.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.