SPORT 14 iulie 2016

CL Sfântu Gheorghe a alocat 60.000 de lei pentru modernizarea stadionului municipal

de Agerpres | 1068 vizualizări

Consiliul Local Sfântu Gheorghe, întrunit joi în şedinţă extraordinară, a aprobat încheierea unui contract de asociere cu Clubul Sportiv Municipal şi alocarea sumei de 60.000 de lei din bugetul local pentru dotarea şi modernizarea stadionului municipal.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a precizat că 35.000 de lei vor fi folosiţi pentru achiziţionarea unor scaune pentru tribune, iar 25.000 de lei pentru o tabelă de marcaj electronică.

Potrivit acestuia, investiţiile sunt absolut necesare pentru crearea condiţiilor optime desfăşurării meciurilor din cadrul campionatului Ligii a II-a de fotbal, în care din acest sezon va juca şi echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Contractul a fost încheiat pe o perioadă de trei ani, iar în acesta este stipulată obligaţia Clubului Sportiv de a obţine omologarea stadionului înaintea începerii campionatului.

Patronul echipei de fotbal, Diószegi László, a declarat că are nevoie de voluntari care să dea o mână de ajutor la pregătirea stadionului.

„Mai este foarte puţin până la începutul campionatului, trebuie să facem trei platforme pentru televiziuni, plus să punem gard la galeria oaspeţilor. Avem nevoie de voluntari de acum încolo încă două săptămâni, zilnic, să curăţăm, să tăiem iarba, să facem stadionul să arate cum trebuie”, a declarat Diószegi László.

El a menţionat că echipa este aproape finalizată, fiind aduşi prin transfer 11 jucători de la diferite cluburi din ţară.

„Am adus 11 jucători buni, patru care au jucat în Liga I şi deja au experienţă. Am adus doi portari, pe Mutu şi pe Căucă, amândoi au evoluat la FC Braşov în Liga I. I-am mai transferat pe Dumbravă şi pe Ene, tot de la FC Braşov, şi pe Ţuţu, de la FCM Bacău. De asemenea, l-am adus pe jucătorul Kiss, de la Unirea Jucu, i-am adus pe Burlacu şi Minciună de la Tărlungeni, doi jucători foarte buni, l-am adus pe Hadnagy înapoi şi pe Ionuţ Plămadă, un jucător de la Suceava. Mai avem în vedere încă doi jucători, maxim. În noul sezon obiectivul este clasarea între locurile 8 şi 10. O să fim singurii dintre judeţele Harghita, Mureş, Sibiu, Braşov şi Prahova care au echipă în Liga a II-a. E ceva şi înseamnă că vor veni, sperăm, şi spectatori din Braşov. Până acum 10-15 ani noi făceam naveta în Braşov ca să vedem un meci bun şi acum s-a întors roata şi sperăm că vor veni şi ei, câteva sute, când vom juca şi noi cu echipe mai de top”, a mai spus Diószegi László.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.