SPORT 13 decembrie 2021

Cei mai buni sportivi covăsneni din 2021, premiați la Gala Sportului

de Covasna Media | 1725 vizualizări

O nouă ediție a Galei Sportului Covăsnean va fi organizată joi, 16 decembrie a.c., de la ora 13:00, în Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe. Evenimentul este organizat de Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Covasna și Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe și se va derula în condiții speciale pe fondul pandemiei. 

În cadrul galei, ca și până acum, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna va premia 10 cei mai buni sportivi din județul Covasna și, de asemenea, CSM va premia și primii 10 sportivi ai clubului. 

Cei mai buni sportivi sunt premiați și în acest an, de către Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret Covasna și CSM Sfântu Gheorghe, chiar dacă evenimentul se va desfășura în condiții speciale.

Tradiția prestigiosului eveniment dedicat celor mai buni sportivi covăsneni, continuă și în acest an, fiind atent și bine organizat joi, la data de 16 decembrie 2021, orele 13.00, în incinta Sălii Sporturilor Szabó Katy din Sfântu Gheorghe.

Înmânarea premiilor și al recunoștințelor meritelor (n.red. sic!) sportivilor covăsneni, se va realiza într-un cadru festiv chiar de către dna directoare DJST Covasna, Gyerő Etelka, domnul director CSM Sfântu Gheorghe și coordonator al acestui eveniment, Carcadia George,  împreună cu participarea directă și onorifică a subprefectului Boricean Cosmin,  care,  va oferi premiul pentru cel mai bun sportiv al anului 2021.

În contextul pandemiei de COVID-19 și a situației epidemiologice existente la nivelul mun. Sf. Gheorghe, se vor lua toate măsurile necesare pentru desfășurarea evenimentului în condiții de maximă siguranță astfel: 

- La intrarea în incinta Sălii Sporturilor Szabó Katy din Sfântu Gheorghe se vor folosi substanțele dezinfectante puse la dispoziția dumneavoastră de către organizatori;

- Pe toată durata evenimentului, atât sportivii, staff-ul, cât și invitații vor purta masca de protecție”, au transmis organizatorii printr-un comunicat de presă. 

Anul trecut, Gala Sportului Covăsnean a fost organizată în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie. Primii pe lista premianților au fost Incze Kriszta (lupte libere, Sepsi-SIC) și Cristina Vasile Rut (atletism, CSM). 

Iulia Drăghici – Taraș

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.